Het perfecte groepsuitje in Alkmaar

Bij Lasertag Alkmaar kunt u terecht voor verschillende soorten groepsuitjes. Denk dan aan bijvoorbeeld kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of aan een vrijgezellenfeest. Elke groep is anders en daarom zorgen wij ervoor dat het spel wordt aangepast aan het groepsniveau.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Kinderfeesten
Kinderen kunnen bij ons een super spannend avontuur beleven. Elke groep krijgt een goede begeleiding en het spel wordt aangepast aan het niveau van de spelers. U kunt het feestje compleet maken door ons Limonade & Chips arrangement.

Wij hebben ondertussen al honderden kinderfeesten verzorgd. En horen van de kinderen hoe gaaf ze het feestje vonden. Vaak nog leuker dan lasergame of paintball. Uiteraard kunnen ouders of begeleiders er ook voor kiezen om mee te spelen. U kunt er ook voor kiezen om naar het spel te kijken of lekker te relaxen in onze ontvangstruimte.

Vriendenuitjes
Voor vriendenclubs die een gezellig en avontuurlijk groepsuitje willen ervaren, is Lasertag prima geschikt. Wij hebben al veel vrienden groepen ontvangen, welke jaarlijks verschillende activiteiten met elkaar doen. De spelers worden bij ons veelal verrast door het unieke concept. Wij zorgen ervoor dat het spel een uitdaging wordt en er een flink sportmoment bij komt. En na het Lasertaggen kunt u bij ons gezellig nog even na zitten en wat drinken.

Vrijgezellenfeesten
Lasertag is het ideale groepsuitje om voldoende actie en avontuur te beleven. Alleen zonder de blauwe plekken van paintball. Bij ons is natuurlijk het konijnenpak te vinden om zo de vrijgezel het middelpunt te laten zijn. Dit is een super fanatiek uitje om een goed begin te maken van een frisse en geslaagde dag.

Bedrijfsuitjes
Lasertag is een betaalbaar groepsuitje om te doen met uw personeel. Wij werken erg klantgericht en maken het uitje voor u op maat. Wij zorgen ook voor de juiste toernooivorm, waarbij volop team building mogelijk is. U kunt het bedrijfsuitje aanvullen met ons arrangement “Compleet”. Hierbij kunt u lekker genieten van een drankje en bittergarnituur. Er zijn verschillende bedrijven bij ons geweest zoals: SPAR, Intratuin, Mediagroep en Reaal verzekeringen. En dit zijn nog maar enkele bedrijven die erg genoten hebben van de gastvrijheid en de belevenis.

Sportclubuitjes
Ook voor sportclubs is lasertag een geschikte activiteit. U kunt bij ons een gezellig en competitief spel spelen. Ideaal als start of afsluiting van het sportseizoen. Tijdens het Lasertaggen komt de teamspirit en de wil om te winnen naar voren. Er loopt een scheidsrechter in het veld om het spel eerlijk te laten verlopen. Sportclubs zoals hockeyclubs,voetbalclubs en judoscholen zijn al bij Lasertag Alkmaar geweest.

Gezinsuitjes
Lasertag is super gezellig om met het hele gezin te ervaren. Vaders, moeders, kinderen, nichten, neven, opa’s, oma’s, ooms, tantes en aanhang. Ieder lid van het gezin strijdt op zijn eigen manier. Na afloop van het spel of tijdens een pauze is er de gelegenheid om wat te drinken in de ontvangstruimte. De ideale plaats om na te genieten van de strijdverhalen en het samenzijn van de familie.

Klassenuitjes
Lasertag is een erg populaire activiteit voor klassenuitjes. Leerlingen, docenten en mentoren kunnen zich uitleven op ons speelveld. Bij grote klassen wordt er een toernooi gespeeld, dat begeleid wordt door onze crew. Het spel is voor iedereen uitdagend en docenten mogen gratis meedoen. Er zijn al vele scholen op bezoek geweest waaronder college Heerhugowaard en het Stedelijk Dalton college Alkmaar.

Bijzondere groepen
Groepen die iets meer aandacht en begeleiding nodig hebben, zoals jeugdzorg en zorgboerderijen kunnen bij Lasertag Alkmaar goed terecht. Lasertag is een groepsuitje dat op maat en naar behoefte van de groep kan worden aangepast. Zo is het mogelijk om extra rusttijd te geven of om licht- en geluidseffecten te verminderen. Wij bieden u de gelegenheid om een goede tijd te beleven.

Eten en drinken

Er is een leuke zitgelegenheid waar u kunt ontspannen voor, tijdens of na het spel. De “oorlogsverhalen” en successen van de strijd kunnen hier met elkaar worden uitgewisseld. Wij bieden diverse soorten frisdrank, chips koek en snoep aan. Kinderfeesten kunt u compleet maken met ons “Limonade & Chips” arrangement. Of sluit af met een ijsje. Ideaal voor groepsuitjes zoals, bedrijfsuitjes, vriendenuitjes of vrijgezellenfeesten is ons arrangement “Compleet”. Geniet lekker van een drankje en bittergarnituur.

Benieuwd naar ons Lasertag concept? Uiteraard is het mogelijk om een keer te komen kijken; wel op afspraak via mail of telefonisch. Maar onze tip is: boek gewoon en laat u verrassen door het spel en ervaar de ultieme belevenis!

Recenties
Spelen for fun ...14 of 74 ...het is echt gaaf.
Jim van der Sluis
Superleuk om te doen met vrienden of familie.
Maarten Ellis
Zeer leuk om te doen zeker een aanrader voor jong en oud.
Michel Knol

Neem contact op


Lasertag Alkmaar

 

Koelmalaan 330
1812 PS Alkmaar
Noord Holland

Telefoon: 072 – 7202213

KvK 37150162