Lasergame VS. Lasertag

Wat is het verschil tussen lasergame en lasertagWij noemen het lasertag omdat het spel anders gespeeld wordt dan de traditionele lasergame. Het is namelijk moeilijker en meer tactisch. Dit komt doordat de magazijnen tijdens het spelen geregeld bijgeladen moeten worden. Maar ook door de close combat richtmiddelen op de wapens. Zo zijn de sensoren op het wapen en hoofd geplaatst. Hierdoor kunnen de spelers zich veel makkelijker bewegen.

De lasertag uitrusting die wij gebruiken wordt steeds verder ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij het gamegevoel steeds sterker maken. Zo worden er bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van grote lasergame vesten zoals bij lasergame. Ook krijgt u bij ons de modernste wapens waarbij het schietbereik veel groter is.

Groepen spelen exclusief bij Lasertag Alkmaar. Dit is in tegenstelling tot het traditionele lasergamen, waarbij andere groepen vaak gemixt worden. Gezinnen, vrienden en bijvoorbeeld collega’s spelen enkel met hun eigen groepssamenstelling. Hierdoor kan er op niveau worden gespeeld waardoor het spel leuk blijft. Bij jonge kinderen is het spelen van lasertag totaal verschillend vergeleken met volwassenen. Dit heeft te maken dat wij het spel bij jonge kinderen rustiger en gemakkelijker brengen. De volwassen spelers hebben beschikking tot hogere moeilijkheidsgraden. Hierdoor komt lasertag optimaal tot zijn recht en krijgen de spelers de ultieme belevenis.

Lasertag Alkmaar is als enige in de regio in staat om dé opvolger van lasergame op een unieke wijze over te brengen. Wij zorgen ervoor dat het spel op maat gemaakt is voor elke gelegenheid. Dit kan bijvoorbeeld een groepsuitje zijn, maar ook diverse schoolactiviteiten of zelfs op locatie. Ook geven wij professionele instructies om zo het beste uit lasertag te halen. Zo wordt de match begeleid door scheidsrechters. Deze zorgen samen met de instructeurs dat de match in goede banen word geleid. Tevens zorgen zij ervoor dat er altijd een goede balans in het team te vinden is.

Wij streven ernaar dat elke speler met een real life game belevenis naar huis gaat.

Recenties
Spelen for fun ...14 of 74 ...het is echt gaaf.
Jim van der Sluis
Superleuk om te doen met vrienden of familie.
Maarten Ellis
Zeer leuk om te doen zeker een aanrader voor jong en oud.
Michel Knol

Neem contact op

Lasertag Alkmaar

Koelmalaan 330
Alkmaar,
Noord Holland
1812 PS

Telefoon: 072 – 7202213

KvK 37150162