Lasertag voor scholen

Klassenuitjes bij Lasertag Alkmaar
Lasertag is een ontzettend leuke activiteit voor scholen. Zo is het geschikt voor klassenuitjes, mentoruitjes of als een speciale sportles. Bijvoorbeeld als een activiteit aan het begin van het schooljaar of juist als afsluitingsactiviteit. Hierbij staat teambuilding en samenwerking tussen scholieren en / of leraren centraal.

Scholieren krijgen een korting van €4,- p.p. op het 90 minuten arrangement. Boven de 14 spelers wordt er een gaaf toernooi vorm opgezet met prijs voor het beste team. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er extra speeltijd bij gedaan, zodat iedereen voldoende speelmomenten kan beleven. Natuurlijk wordt ook de camouflage schmink en extra uitrusting verzorgd.

Voor het beste effect is het aan te raden om bij onze locatie op bezoek te komen om zo zorgeloos te kunnen genieten van de veld layout en special rook-, licht- en geluidseffecten.

Lasertag op locatie bij scholen
Ook is het mogelijk om te kiezen voor Lasertag op de school locatie. Dit kan als gymles, klassenuitje, mentoruitje of als docentenuitje. Iedere speler krijgt dan de kans om zich helemaal uit te leven. Er kan gebruikt gemaakt worden van schoolruimtes zoals bijvoorbeeld gymlokalen en kleedruimtes. Wij hebben al bij diverse scholen in de gymzaal een hele gave baan opgezet. Zo zijn er arena’s gecreëerd met luchtkussens en gym obstakels. Hierin moeten de leerlingen leren samenwerken met hun Lasertag units om het spel te winnen. Wij hebben veel ervaring opgedaan en van de scholieren een 100% positieve score gekregen.

Lasertag op locatie bij scholen in de omgeving Alkmaar bieden wij aan voor 325 euro ex btw. Dit is inclusief opbouw, beperkte speciale effecten en reiskosten.  De speeltijd is 2 uur, waarbij maximaal 12 á 16 personen tegelijk spelen. Bij grotere groepen wordt er gerouleerd.

Speelwijze
Er worden spellen gespeeld van +/- 10 minuten per game. Hierbij krijgt elke speler meerdere levens. Het team dat het andere team uitschakelt wint. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt er een indeling gemaakt. Bijvoorbeeld: Bij een groep van 21 personen maken wij 3 teams van 7 personen. Door onze snelle wissel systeem zal elke speler zeker meerdere games spelen.

Recenties
Spelen for fun ...14 of 74 ...het is echt gaaf.
Jim van der Sluis
Superleuk om te doen met vrienden of familie.
Maarten Ellis
Zeer leuk om te doen zeker een aanrader voor jong en oud.
Michel Knol

Neem contact op


Lasertag Alkmaar

 

Koelmalaan 330
Alkmaar,
Noord Holland
1812 PS

Telefoon: 072 – 7202213

KvK 37150162