Skip to content

Lasertag Alkmaar is een Familie en Vrienden bedrijf

Over Lasertag

Sinds 2008 zijn we begonnen als paintball team vanuit Alkmaar. Als team maakten we een enorme groei door en op een gegeven moment was paintball een uit de hand gelopen hobby geworden. We wilden graag een eigen veld om te trainen en te spelen. Hierin hebben we een hoop tijd en energie gestoken, en uiteindelijk is ons eigen veld er gekomen!

Nu konden we natuurlijk ook andere spelers en teams uitnodigen om op ons veld de strijd aan te gaan. In 2010 zijn we naast het aanbieden van paintball aan sporters, begonnen met het organiseren van paintball activiteiten voor mensen die een keer het paintball gevoel willen ervaren, zoals gezellige vrijgezellen feesten en bedrijfsuitjes. Veel enthousiaste reacties volgden, waardoor we nog meer gedreven raakten om hiermee verder te gaan.

In 2011 zijn we naast paintball ook Lasertag gaan organiseren. Vele Lasertag groepen hebben we mogen begeleiden, van kinderfeesten, klassenuitjes, bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten.

Na de sluiting van de voormalige DFS voetbalvelden, in mei 2015, hebben we ons volledig gericht op onze activiteit Lasertag. Inmiddels hebben we bij onze mooie indoor Arena al honderden groepen mogen vermaken, gevolgd door vele enthousiaste reacties over ons krachtige Lasertag concept.

Dit gaf ons de drive om onze diensten uit te breiden, en wel met Virtual Reality (VR). VR biedt mensen de kans om even in een compleet andere wereld te stappen, een wereld waar alles mogelijk is. Naast Lasertag, werd ook op onze activiteit VR super enthousiast gereageerd, waardoor we vol vertrouwen willen doorgaan met ons concept. En zo is Lasertag & VR Alkmaar ontstaan.

Lasertag & VR Alkmaar is een familie en vrienden bedrijf, welke door veel steun, inzet en toewijding tracht om nog vele mensen een actievolle en fantastische tijd te laten beleven! 

Een van onze mooie projecten uit het verleden, creatief en met veel vrijwilligers

Contact us

Tel. 072-7202213
info@lasertagalkmaar.nl
Koelmalaan 330, 1812PS Alkmaar

We werken alleen op afspraak / reservering