Skip to content

Begin teambuilding

Bedrijfsuitjes

Lasertag & Virtual Reality, vol Actie en gezelligheid!

Beleef de gaafste bedrijfsuitjes bij Lasertag Alkmaar. Met keuze uit de top activiteiten Lasertag en Virtual Reality of een combinatie pakket van beide activiteiten. Wij werken klantgericht en maken het team uitje voor jullie op maat. Wij zorgen voor de juiste toernooivorm, waarbij volop teambuilding mogelijk is. Vul het bedrijfsuitje aan met het ‘Bitterballen Arrangement’ en geniet lekker van een drankje en bittergarnituur.

Er zijn al veel bedrijfsuitjes bij ons geweest zoals: Brandweer, SPAR, Intratuin, Defensie, Politie, Mediagroep, Create, Lerarenuitjes, AH, Reaal Verzekeringen. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de bedrijven die erg genoten hebben van de gastvrijheid en de belevenis bij Lasertag Alkmaar.

LASERTAG BEDRIJFSUITJES

Bij ons krachtige Lasertag concept, heb je veel bewegingsvrijheid, groot schietbereik, richtmiddelen en een op maat gemaakt groepsprogramma. Ontzettend leuk voor teamuitjes en personeelsfeesten om gezellig bij elkaar te zijn en lekker te Lasertaggen. Voor jong & oud, van jeugdige teams tot de doorgewinterde ondernemer. 


Virtual reality

Stap in de wereld van VR, een unieke belevenis waar alles mogelijk is. Jullie spelen de nieuwste VR Hit ‘Cops vs Robbers’, waarbij twee teams de intense actie van een bankoverval ervaren in Virtual Reality. Je speelt daarbij met of tegen je medespelers. In de relax ruimte van onze mooie VR ROOM kunnen jullie ontspannen onder het genot van een drankje.


Lasertag Op locatie

Op zoek naar een exclusief en super cool bedrijfsuitje op jullie eigen locatie? Dan is Lasertag op Locatie dè ideale Activiteit. Heel geschikt als activiteit naast bijvoorbeeld een bedrijfsborrel of BBQ. Makkelijk en gezellig in jullie eigen vertrouwde omgeving. Met vele mogelijkheden, zo kunnen we een Lasertag Arena creëren bij grote oppervlaktes, maar ook tussen de kantoorruimtes kan er worden gelasertagged. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LASERTAG

VR GAMEN

COMBIDEALS

Lasertag bedrijfsuitje op maat
VR bedrijfsuitje op maat

Customers reviews

What People Say

Even nazitten

In onze Relax ruimte kunnen jullie lekker zitten met een drankje en jullie oorlogsverhalen met elkaar delen. De ideale plek om bijvoorbeeld een werknemer of werkgever in het zonnetje te zetten. 

 

Contact us

Tel. 072-7202213
info@lasertagalkmaar.nl
Koelmalaan 330, 1812PS Alkmaar

We werken alleen op afspraak / reservering