Ga naar de inhoud

Leuke bedrijfsuitjes in alkmaar

Ontdek een andere kant van teambuilding tijdens jullie bedrijfsuitje in Alkmaar. Lasertag en VR bieden jullie de mogelijkheid om samen te werken, strategieën te bedenken en uitdagingen aan te gaan. Een vernieuwende ervaring die de teamdynamiek versterkt en zorgt voor een onvergetelijke dag.

Bedrijven
1 +
Teambuilding games
1 +
jaar ervaring
1 +

Bedrijfsuitjes

Beleef de gaafste bedrijfsuitjes bij Lasertag Alkmaar. Met keuze uit de top activiteiten Lasertag en Virtual Reality of een combinatie pakket van beide. Wij werken klantgericht en maken het team uitje voor jullie op maat.

Daarnaast zorgen wij voor de juiste toernooivorm, waarbij volop teambuilding mogelijk is. Vul het bedrijfsuitje aan met het ‘Bittergarnituur Arrangement’ en geniet lekker van een hapje en een drankje.

Al veel bedrijven en instanties zijn de Lasertag en VR uitdaging aangegaan, zoals: Brandweer, SPAR, Intratuin, Defensie, Politie, Mediagroep, Create, Lerarenuitjes, AH, Reaal Verzekeringen, Kruidvat.

En dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de bedrijven die hun teambuilding naar het Next Level hebben gebracht door middel van de belevenis bij Lasertag Alkmaar.

Lasertag bedrijfsuitjes

Ervaar ons krachtige Lasertag concept, een nieuwe en actieve vorm van lasergamen. Hierbij heb je veel bewegingsvrijheid, groot schietbereik, richtmiddelen en een op maat gemaakt groepsprogramma. Ontzettend leuk voor teamuitjes en personeelsfeesten om gezellig bij elkaar te zijn en te werken aan de teambuilding. Voor jong & oud, van jeugdige teams tot de doorgewinterde ondernemer.

virtual reality

Stap in de wereld van VR, een unieke belevenis waar alles mogelijk is. Met onze High-Tech VR Units krijgen jullie de beste VR teambuilding ervaring. Jullie spelen het wereldwijde E-sports fenomeen Tower Tag, waarbij 2 Teams tegen elkaar strijden in een Virtual Reality Lasergame Battle.

Of werk aan je teambuilding met de hilarische VR Game Cook’d Up, waarbij jullie in een hectische VR keuken hamburgers moeten bakken voor hongerige en ongeduldige klanten. In de relax ruimte van onze mooie VR ROOM kunnen jullie ontspannen onder het genot van een drankje.

lasertag op locatie

Op zoek naar een exclusief en super cool bedrijfsuitje op jullie eigen locatie? Dan is Lasertag op Locatie dè ideale Activiteit. Wij komen naar jullie toe en verzorgen een fantastisch uitje op maat. Heel geschikt als activiteit naast bijvoorbeeld een bedrijfsborrel of BBQ. Makkelijk en gezellig in jullie eigen vertrouwde omgeving.

Erik Maarleveld
Lees verder
Mooi ingerichte lasertag locatie, gedaan samen met VR ruimte, top ervaring met goede staf en instructeurs voor een hele redelijke prijs
Quinten Witsiers
Lees verder
Echt leuk om een keer te lasertaggen. Zeker dat je je wapentype kan veranderen en dat je actiever bezig bent dan bij lasergamen. Is dus zeker een aanrader.
Jesse
Lees verder
Erg realistische game. Realistische wapens met herladen en ammo. Mooi geluid door de wapens. Aardig personeel. Goede parkeer locatie. Tip trek een t-shirt aan want je gaat zweten. Overall leuke ervaring voor herhaling vatbaar

Lasertag is een tactisch lasergame spel

Lasertag geeft een real game simulatie aan de games van Nu.  Met onze rijke ervaring en gave uitrusting, leveren wij je de beste belevenis. Dit in de coolste indoor Arena nabij het centrum van Alkmaar! 

Veelgestelde vragen

Jazeker dat mag, maar hoeft niet. Meestal maken wij de teams, omdat het per activiteit / aantal spelers verschilt hoe groot de teams moeten zijn. Uiteraard kunnen we jullie over de teamgrootte adviseren als jullie zelf de indeling willen verzorgen.

We hebben een kleine catering met diverse soorten lekkere koele (fris)drankjes, spa, bier 0.0%, koffie, thee etc. en kleine snacks zoals chips, mars, koek. Verder zijn er mogelijkheden voor catering: bittergarnituur Arrangement (vanaf 15 personen) en lopend Chinees buffet (vanaf 20 personen).

Bij grote groepen kunnen we een dag vergunning aanvragen voor licht alcoholische dranken (bier, wijn).

Vanaf 8 deelnemers spelen jullie al exclusief, dus zonder andere spelers! Hierdoor kunnen jullie  optimaal werken aan de teambuilding.

De betaling kan op de dag zelf d.m.v. pin betaling of contant. Of de betaling kan worden voldaan via factuur.

“Super leuk bedrijfsuitje gehad bij Lasertag Alkmaar. Personeel is meedenken en vriendelijk”

Super leuk bedrijfsuitje gehad bij Lasertag Alkmaar. Personeel is meedenken en vriendelijk. Je kan verschillende speltypes spelen bij de lasergame, maar je ook onder laten dompelen in de VR wereld ( 3 vs 3). Locatie is ruim opgezet met voldoende ruimte voor zeker 20+ mensen.
Christiaan

Contactgegevens