Meteen naar de inhoud

Let the game begin

Bedrijfsuitjes

Lasertag & Virtual Reality, vol Actie en gezelligheid!

Beleef de gaafste bedrijfsuitjes bij Lasertag Alkmaar. Met keuze uit de top activiteiten Lasertag en Virtual Reality of een combinatie pakket van beide activiteiten. Wij werken klantgericht en maken het team uitje voor jullie op maat. Wij zorgen voor de juiste toernooivorm, waarbij volop teambuilding mogelijk is. Vul het bedrijfsuitje aan met het Arrangement “Compleet” en geniet lekker van een drankje en bittergarnituur.

Er zijn al veel bedrijfsuitjes bij ons geweest zoals: Brandweer, SPAR, Intratuin, Defensie, politie, Mediagroep, Create, Lerarenuitjes, AH, Reaal Verzekeringen. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de bedrijven die erg genoten hebben van de gastvrijheid en de belevenis bij Lasertag & VR Alkmaar.

LASERTAG BEDRIJFSUITJES

Bij ons krachtige Lasertag concept, heb je veel bewegingsvrijheid, groot schietbereik, richtmiddelen en een op maat gemaakt groepsprogramma. Ontzettend leuk voor teamuitjes en personeelsfeesten om gezellig bij elkaar te zijn en lekker te Lasertaggen. Voor jong & oud, van jeugdige teams tot de doorgewinterde ondernemer. 


Virtual reality

Stap in de wereld van VR, een unieke belevenis waar alles mogelijk is. Door middel van VR brillen beleef je hoe het voelt om zelf onderdeel van een game te zijn. Doe bijvoorbeeld samen een VR groepsknuffel of versla met elkaar de gezamenlijke vijand.  In de relax ruimte van onze mooie VR ROOM kunnen jullie ontspannen met een drankje en gezellig tafelvoetballen en darten.


Lasertag Op locatie

Op zoek naar een exclusief en super cool bedrijfsuitje op jullie eigen locatie? Dan is Lasertag op Locatie dè ideale Activiteit. Heel geschikt als activiteit naast bijvoorbeeld een bedrijfsborrel of BBQ. Makkelijk en gezellig in jullie eigen vertrouwde omgeving. Met vele mogelijkheden, zo kunnen we een Lasertag Arena creëren bij grote oppervlaktes, maar ook tussen de kantoorruimtes kan er worden gelasertagged. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

bedrijfsuitjes

LASERTAG

VR GAMEN

COMBIDEALS

lasergame
Lasertag bedrijfsuitje op maat en Teambuilding
VR bedrijfsuitje op maat en Teambuilding

Customers reviews

What People Say

Even nazitten of een After Party

In onze Relax ruimte kunnen jullie lekker zitten met een drankje en je oorlogsverhalen met elkaar delen. Of bijvoorbeeld de ideale plek om een werknemer of werkgever in het zonnetje te zetten. 

Het uitje extra feestelijk afronden? Boek dan een heuse After Party met jullie eigen groep na afloop van het Lasertaggen of VR! Midden in onze Lasertag Arena creëren we een spectaculaire dansruimte. Geschikt voor groepen van 8 tot 48 personen.

Contact us

Tel. 072-7202213
info@lasertagalkmaar.nl
Koelmalaan 330, 1812PS Alkmaar

We werken alleen op afspraak / reservering