Skip to content

Let the game begin

Lasergamen Heerhugowaard

GAMES ZIJN STEEDS POPULAIRDER EN WORDEN VAKER GESPEELD; DAAR GROEIEN WIJ IN MEE! 

Lasergamen Heerhugowaard:
Wil je met je groep een spannend en actief uitje ervaren? Dan kun je zeker terecht bij ons gespecialiseerde bedrijf. En dat op slechts 10 minuten afstand van Heerhugowaard. Onze crew laat de gezelligheid en de sportieve kant zien 
van Laser en Virtual Reality gaming.

“Was even zoeken naar de locatie. Maar na voor de deur geparkeerd te hebben, werden we zeer vriendelijk welkom geheten.”

Met een groep ruim een uur gespeeld. Gezellig en kundig personeel (dank je Myrthe en Sander voor de ervaring!). Omdat het wat rustig was hebben we ook de VR ruimte mogen zien. Wow dit is zeker niet te vergelijken met de doorsnee VR experience. Super apparatuur en leuke games. Dit staat met stip op 1 op onze To do lijst!
Mark Sneijer

LASERTAG IS DE VOLGENDE GENERATIE LASERGAMEN

Lasergamen nabij Heerhugowaard? Bij ons krachtige Lasertag concept, heb je veel bewegingsvrijheid, groot schietbereik, richtmiddelen en een op maat gemaakt groepsprogramma voor jong en oud. Ontzettend leuk voor uitjes! Vier bijvoorbeeld een kinderfeestje, vriendenuitje of familiefeest bij Laser Alkmaar. 

Stap in de wereld van VR, een unieke belevenis waar alles mogelijk is. Door middel van vr brillen beleef je hoe het voelt om zelf onderdeel van een game te zijn. Doe bijvoorbeeld samen een VR groepsknuffel of versla met elkaar de gezamenlijke vijand. Ontdek nu de mogelijkheden!

Lasergamen Heerhugowaard Op locatie

Ben je op zoek naar een unieke en spectaculaire activiteit in omgeving Heerhugowaard? Geen enkel probleem! Wij verzorgen Lasertag evenementen op jullie eigen locatie. Zoals sportevenementen, maar ook evenementen bij scholen of bij bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden!

KIES EEN VAN DE TWEE ACTIVITEITEN

 

LASERTAG OF VR GAMING, OF EEN COMBINATIE PROGRAMMA VAN ZOWEL LASERTAG ALS VR. 

EN DAT BIJ ONZE GOED TE BEREIKEN INDOOR SPEEL ARENA VAN 1000M2 NABIJ HET CENTRUM VAN ALKMAAR!

Contact us

Tel. 072-7202213
info@lasertagalkmaar.nl
Koelmalaan 330, 1812PS Alkmaar

We werken alleen op afspraak / reservering