Skip to content

groepsuitje op maat

De beste groepsuitjes van Nederland beleef je bij Lasertag Alkmaar. Denk dan aan bijvoorbeeld kinderfeestjes, vriendenuitjes, bedrijfsuitjes, klassenuitjes of vrijgezellenfeesten. Elk groepsuitje is anders en daarom zorgen wij ervoor dat het spel wordt aangepast aan het groepsniveau.

VRIENDENUITJES

Voor vriendenclubs die een gezellig en avontuurlijk groepsuitje willen ervaren, zijn Lasertag en VR gaming prima geschikt. Wij hebben al veel vriendengroepen ontvangen, welke jaarlijks verschillende activiteiten met elkaar doen. Lasertag en VR zijn dé activiteiten om er echt even uit te zijn met je vrienden.

De spelers worden bij ons veelal verrast door het unieke concept. Wij zorgen ervoor dat elk spel een uitdaging wordt met ultieme game belevenis. En na het Lasertaggen of VR gaming kun je bij ons gezellig nog even na zitten en wat drinken.

FAMILIE UITJES

Lasertag en VR zijn super gezellig om met het hele gezin te ervaren. Vaders, moeders, kinderen, nichten, neven, opa’s, oma’s, ooms, tantes en aanhang. Ieder lid van het gezin strijdt op zijn eigen manier.

Na afloop van het spel of tijdens een pauze is er de gelegenheid om wat te drinken in de ontvangstruimte. De ideale plaats om na te genieten van de strijdverhalen en het samenzijn van de familie.

SPORTCLUBUITJES

Ook voor sportclubs zijn lasertag en VR gaming uitermate geschikte activiteiten. Je kunt bij ons een gezellig en competitief spel spelen. Ideaal als start of afsluiting van het sportseizoen. Tijdens het Lasertaggen komt de teamspirit en de wil om te winnen naar voren. Er loopt een instructeur in het veld om het spel eerlijk te laten verlopen. En tijdens VR komen de fanatieke gamers volop tot hun recht, versla met elkaar de gezamenlijke tegenstanders.

Sportclubs zoals hockeyclubs, voetbalclubs, dansscholen en judoscholen zijn al bij Lasertag en VR Alkmaar geweest.

VRIJGEZELLENFEESTEN

Lasertag en VR zijn de ideale groepsuitjes om actie en avontuur te beleven. Alleen zonder de blauwe plekken van paintball. Bij ons is natuurlijk het konijnenpak te vinden om zo de vrijgezel het middelpunt te laten zijn. Lasertag is een super fanatiek uitje om een goed begin te maken van een frisse en geslaagde dag. VR is een uitje voor de echte gamers onder ons en biedt de kans om zelf onderdeel van de game te worden.

BIJZONDERE GROEPEN

Groepen die iets meer aandacht en begeleiding nodig hebben, zoals jeugdzorg en zorgboerderijen kunnen bij Lasertag Alkmaar goed terecht. Lasertag is bijvoorbeeld een erg geschikt groepsuitje dat op maat en naar behoefte van de groep kan worden aangepast.

Zo is het mogelijk om extra rusttijd te geven of om licht- en geluidseffecten te verminderen. Wij bieden je de gelegenheid om een goede tijd te beleven.

LASERTAG

VR GAMEN

COMBIDEALS

LASERTAG IS DE VOLGENDE GENERATIE LASERGAMEN

Bij ons krachtige lasertag concept, heb je veel bewegingsvrijheid, groot schietbereik, richtmiddelen en een op maat gemaakt groepsprogramma voor jong en oud. Ontzettend leuk voor uitjes, zoals kinderfeesten, vriendenuitjes en familiefeesten. 

Stap in de wereld van VR, een unieke belevenis waar alles mogelijk is. Door middel van vr brillen beleef je hoe het voelt om zelf onderdeel van een game te zijn. Doe bijvoorbeeld samen een VR groepsknuffel of versla met elkaar de gezamenlijke vijand. Ontdek nu de mogelijkheden!

Contact us

Telefoon: 072-7202213 / 06-54785131
Email: info@lasertagalkmaar.nl
Adres: Koelmalaan 330, 1812PS Alkmaar
We werken alleen op afspraak / reserveringen