Ga naar de inhoud

Unieke Kinderfeestjes in Alkmaar en omgeving

Stap in de wereld van spanning en avontuur met onze Lasertag en Virtual Reality kinderfeestjes in Alkmaar en omgeving! Beleef onze lasergame-arena, waar kinderen zich uitleven in spannende battles en strategische missies. Daarnaast bieden we de ultieme Virtual Reality ervaring, waar ze meeslepende avonturen beleven.

blije kids per jaar
1 +
liter limo per jaar
1 +
Games played per jaar
1 +
Lasergamen kinderfeestjes - Lasertag Alkmaar

Hoe ziet het Kinderfeestje eruit?

Jullie worden op de dag van het Lasertag en/ of VR Gaming feest, ontvangen door onze enthousiaste crew. Gestart wordt met de voorbereiding: gereedmaken voor actie, uitleg van de game, foto moment etc. Dan start jullie programma:

Bij Lasertag worden er meerdere rondes gespeeld. Op +/- de helft volgt een kleine pauze van 5 à 10 minuten met eventueel Limo en chips, een drankje of wat lekkers. Na afloop van het programma sluiten we af en is het tijd om stoere verhalen uit te wisselen. 

 Ouders / begeleiders kunnen ontspannen in onze relaxruimte, meekijken of voor de fanatiekelingen ervoor kiezen om mee te doen! 

Bij VR Gaming wordt onze Main game Tower Tag VR gespeeld in teams van 2vs2 of 3vs3. Er worden meerdere potjes gespeeld. De toeschouwers kunnen  meekijken op het grote scherm. Na een ronde wordt er door gewisseld en gaan de volgende spelers de VR strijd aan. Tussendoor is er gelegenheid voor een drankje of wat lekkers.

Voor of na de activiteit is er de mogelijkheid om een eigen gebakje/ taart mee te nemen en cadeautjes uit te pakken. Meld dit even tijdens het reserveren.   

Robbert Jongkind
Lees verder
Kinderfeestje gevierd met zoon die 8 werd (verder bijna allemaal kids tussen 9-11). Het was zeer geslaagd ! Complimenten.
Quinten Witsiers
Lees verder
Echt leuk om een keer te lasertaggen. Zeker dat je je wapentype kan veranderen en dat je actiever bezig bent dan bij lasergamen. Is dus zeker een aanrader.
M. Hodde
Lees verder
5 jongens hebben VR gaming gedaan voor een verjaarsdagfeest en ze hebben het erg leuk gehad. Echt een gave activiteit !
Kinderfeesten Lasertag Alkmaar
Kinderfeesten lasertag Alkmaar
Klassenuitjes mentor

Uitdagende kinderfeestjes

Kinderen kunnen bij ons een super spannend lasertag en / of VR avontuur beleven

Lasertag kinderfeest 60 min.

15
50
p.p.
 • Stoer 60 min. Lasertag Feest
 • 4 Lasergame Battles
 • Pro Laser guns
 • Incl. lekkere Limonade & Chips
 • V.a. 4 spelers te boeken, ≥8 privé
 • Leeftijd v.a. 6 t/m 12 jaar

VR Tower Tag Kinderfeest 60 min

15
50
p.p
 • Super gaaf VR Feest +/- 40 min. VR ervaring p.p.
 • 4 à 6 Epische rondes
 • Tot 6 spelers tegelijk
 • Incl. lekkere Limonade & Chips
 • V.a. 3 spelers te boeken, ≥ 6 privé
 • Leeftijd v.a. 8 t/m 12 jaar

Lasertag & VR Combi kinderfeest

30
00
p.p.
 • Ultra Kinderfeest Lasertag – pauze – VR Tower Tag
 • Lasertag 4 Battles/ VR 4 à 6 rondes
 • Incl. lekkere Limonade & chips
 • Compleet kinderfeest programma
 • V.a. 4 spelers te boeken, ≥8 privé
 • Leeftijd v.a. 8 t/m 12 jaar

Bekijk ook onze McDonald’s Combi Deals

Maak het feestje compleet met het McDonald’s Arrangement. Ga vol in actie bij Lasertag en/ of VR en sluit het feestje af met een Happy Meal bij de McDonald’s! Met keuze uit:

 • McLasertag Feestje
 • McVR Feestje
 • McCombi Feestje


Onder begeleiding van onze instructeur gaat de jarige samen met vriendjes en vriendinnetjes eerst Lasertaggen en/ of Virtual Reality beleven in de coolste lasergame binnenbaan & de avontuurlijkste VR Room van Alkmaar. En uiteraard met lekkere limonade & chips.

Na de activiteit(en) gaan jullie naar de McDonald’s, waar jullie worden ontvangen door de Host(ess) van de Mac en krijgen alle kinderen een Happy Meal. In de kinderfeestruimte zal een feestelijk gedekte tafel voor ze klaar staan. Voor meer informatie klik op de buttons hieronder.

Veelgestelde vragen

Lasertag is actiever en meer tactisch dan het traditionele lasergamen. Zo is er meer interactie tussen de deelnemers. Lasertag is een echte Team activiteit.

Lasertag is geschikt voor jong en oud. Wij passen het spel namelijk aan, aan het niveau van de spelers. We adviseren een minimale leeftijd vanaf 6 jaar i.v.m. het gewicht van de Lasertag Units.

Bij VR, oftewel Virtual Reality, draait alles om het betreden van een betoverende “Virtuele Werkelijkheid”. Door simpelweg een VR-bril op te zetten, opent zich een geheel nieuwe dimensie waarin je samen met je vriendjes of vriendinnetjes onze gezellige VR Room betreedt en de wondere wereld van Virtual Reality ontdekt. Beleef spannende avonturen, en laat je verrassen door de onbegrensde mogelijkheden die VR te bieden heeft.

VR Gaming is geschikt voor jong (vanaf 8 jaar) en oud. Wij adviseren een minimum leeftijd van 8 jaar i.v.m. de grootte van de VR Brillen en i.v.m. de moeilijkheidsgraad van het spel.

De VR Game Towertag heeft meerdere moeilijkheidsgraden, waardoor het goed te spelen is voor de jongere gamers, maar ook voldoende strategische en tactische uitdaging biedt voor de oudere spelers.

En onze andere VR Game Cook’d Up is een gezellig team- of familiespel, om even (chaotisch) los te gaan in de keuken en samen te werken.

Nee, dat is niet erg. Geef tijdens het reserveren het verwachtte aantal spelers op. Graag krijgen  we wel minimaal 1 dag van te voren het juiste aantal spelers door i.v.m. de planning.

Ja, wij werken uitsluitend op afspraak / reservering. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we beschikbaarheid hebben en je de best mogelijke service kunnen bieden. Je kunt eenvoudig een reservering maken via onze website of telefoon.

We hebben een kleine catering; er is volop keuze om een lekker drankje te bestellen en kleine snacks, zoals chips, mars, snoep en koek.

Voor Kinderfeestjes werken we samen met McDonald’s. Een combinatiefeestje Lasertag & Happy Meals eten, is via de website van McDonald’s Alkmaar te reserveren.

Lasertag Alkmaar ligt op een steenworp afstand van McDonald’s en KFC. En is gevestigd nabij het gezellige centrum van Alkmaar, met vele leuke restaurants/ bars.  

“Vandaag het kinderfeestje gevierd van mijn zoon die 10 jaar is geworden.”

Vandaag het kinderfeestje gevierd van mijn zoon die 10 jaar is geworden. Heel vriendelijk ontvangen. Het was een groot succes. De jongens hebben eerst een paar potjes lasertag gedaan en daarna diverse VR activiteiten. Ontzetten leuk voor jong en oud. Een aanrader!
Jessica van der Velden

Contactgegevens