Meteen naar de inhoud

Klassenuitjes bij Lasertag

Klassenuitjes bij Lasertag Alkmaar zijn een gegarandeerd succes! Lasertag is een ontzettend leuke activiteit voor scholen. Zo is het geschikt voor bijvoorbeeld mentoruitjes of als een speciale sportles. Het is een top activiteit aan het begin van het schooljaar of juist als afsluitingsactiviteit. En eigenlijk is Lasertag het gehele jaar een aanrader!

Teambuilding en samenwerking tussen scholieren en/ of leraren staat centraal!

Lasertag is een uitdagend lasergame spel in een nieuwe vorm

Het is actiever en meer tactisch dan het traditionele lasergamen. Lasertag geeft een real game simulatie. Met onze rijke ervaring leveren wij je de beste belevenis. Dit in de coolste Arena nabij het centrum van Alkmaar.

Scholieren krijgen een korting op het 60 minuten arrangement. Boven de 14 spelers wordt er een gaaf klassenuitjes toernooi opgezet met een prijs voor het beste team.  Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er extra speeltijd bij gedaan, zodat iedereen voldoende speelmomenten kan beleven.

LASERTAG

Klassenuitjes

Ervaar het krachtige concept van Lasertag Alkmaar nu! Zo is de prijs voor klassenuitjes nu extra voordelig, namelijk 12,50 euro per persoon! En de docent of mentor speelt gratis mee. Voor meer informatie, neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Voor het beste effect is het aan te raden om bij onze Lasertag Arena op bezoek te komen om zo zorgeloos te kunnen genieten van de veld layout en speciale rook-, licht- en geluidseffecten.

Ervaar zelf het stoerste klassenuitje van heel Nederland!


speelwijze

Er worden games gespeeld van +/- 10 minuten per ronde. Hierbij krijgt elke speler meerdere levens. Het team dat het andere team uitschakelt wint. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt er een indeling gemaakt.

Bijvoorbeeld: bij een groep van 21 personen maken wij 3 teams van 7 personen. Door ons snelle wissel systeem zal elke speler zeker meerdere games spelen.

klassenuitje met mondkapje

Zo zijn er arena’s gecreëerd met luchtkussens en gym obstakels. Hierin moeten de leerlingen leren samenwerken met hun team maatjes om het spel te winnen. Wij hebben veel ervaring opgedaan en van de scholieren een 100% positieve score gekregen!

lasertag op locatie bij school

Lasertag kan ook worden georganiseerd bij de school. Dit kan als gymles, klassenuitje, mentoruitje of als docentenuitje. Iedere speler krijgt dan de kans om zich helemaal uit te leven. Er kan gebruik worden gemaakt van schoolruimtes, zoals bijvoorbeeld gymlokalen en kleedruimtes. Wij hebben al bij diverse scholen in de gymzaal een hele gave baan opgezet!

Lasertag

Kies je Lasertag pakket en beleef dit uitdagende en actieve spel op jullie eigen locatie!

  • Adviesleeftijd vanaf 6 jaar
  • Een actief spel met game elementen van spellen zoals Call of duty
  • Goed geschikt voor een klassenuitje, bedrijfsuitje, familie- of vriendenuitje
  • Inclusief instructeur 
  • Korting voor Klassenuitjes 
  • Groepen > 32 pers. maatwerk 

Contact us

Telefoon: 072-7202213 / 06-54785131
Email: info@lasertagalkmaar.nl
Adres: Koelmalaan 330, 1812PS Alkmaar
We werken alleen op afspraak / reserveringen