Skip to content

Klassenuitjes Lasertag

Klassenuitjes bij Lasertag Alkmaar zijn een gegarandeerd succes! Lasertag is een ontzettend leuke activiteit voor scholen. Zo is het super geschikt voor bijvoorbeeld mentoruitjes of als een speciale sportles. Het is een top activiteit aan het begin van het schooljaar of juist als afsluitingsactiviteit. En eigenlijk is Lasertag het gehele jaar een aanrader!

Teambuilding en samenwerking tussen scholieren en/ of leraren staat centraal!

Lasertag is een tactisch lasergame spel

Klassenuitjes

Ervaar het krachtige concept van Lasertag Alkmaar nu! Zo is de prijs voor klassenuitjes extra voordelig, namelijk 12,50 euro per persoon! En de docent of mentor speelt gratis mee. Voor meer informatie, neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Voor het beste effect is het aan te raden om bij onze Lasertag Arena op bezoek te komen om zo zorgeloos te kunnen genieten van de veld layout en speciale rook-, licht- en geluidseffecten.

Ervaar zelf het stoerste klassenuitje van heel Nederland!

LASERTAG KLASSENUITJE


speelwijze

Er worden games gespeeld van +/- 10 minuten per ronde. Hierbij krijgt elke speler meerdere levens. Het team dat het andere team uitschakelt wint. 

Bij grote groepen wordt er een toernooi indeling gemaakt. Bijvoorbeeld: bij een groep van 21 personen, maken wij 3 teams van 7 personen. Door ons snelle wissel systeem zal elke speler zeker meerdere games spelen.

Kinderfeestjes Lasergame

De leerlingen leren samenwerken met hun team maatjes om het spel te winnen. Wij hebben veel ervaring opgedaan en van de scholieren een 100% positieve score gekregen!!

Lasertag op Locatie bij school

Lasertag kan ook worden georganiseerd bij jullie eigen school. Dit kan als gymles, klassenuitje, mentoruitje of als docentenuitje. Iedere speler krijgt dan de kans om zich helemaal uit te leven! Er kan gebruik worden gemaakt van schoolruimtes, zoals bijvoorbeeld gymlokalen en kleedruimtes. Wij hebben al bij veel scholen in de gymzaal een hele gave baan opgezet!
Klik hier voor de mogelijkheden.

Kies je Lasertag pakket en beleef dit uitdagende en actieve spel met je Klas!

  • Neem contact met ons op voor maatwerk, zoals bij groepen > 16 spelers, basisscholen of meerdere klassen 

Lasertag Klassenuitje

12
50
p.p.
  • Lasertag 60 à 90 min. programma
  • Vanaf 12 spelers op doordeweekse dagen
  • > 16 spelers, toernooi met extra speeltijd & prijs voor het winnende team
  • Pro Laser Guns & Software
  • Gave indoor Arena met Licht-, Geluids- en Rookeffecten
  • Advies leeftijd vanaf 7 jaar
Popular

Contact us

Tel. 072-7202213
info@lasertagalkmaar.nl
Koelmalaan 330, 1812PS Alkmaar

We werken alleen op afspraak / reservering