Ga naar de inhoud

De tofste klassenuitjes in omgeving alkmaar

Verander het traditionele schooluitje in een opwindend avontuur met onze unieke klassenuitjes bij Lasertag Alkmaar. Stap met je klas in de schoenen van echte krijgers en betreed een uitdagend strijdveld vol obstakels, strategie en spanning. Kom langs met je klas en laat de leerlingen genieten van actie en plezier.

verschillende klassen per jaar
1 +
scholen uit regio Noord-Holland
1 +
scholieren / studenten per jaar
1 +

Klassenuitjes

Ervaar het krachtige concept van Lasertag Alkmaar nu! Zo is de prijs voor klassenuitjes extra voordelig, namelijk 12,50 euro per persoon! En de docent of mentor speelt gratis mee. Voor meer informatie, neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

lasertag klassenuitje alkmaar
klassenuitje alkmaar

Lasertag Arena

Voor het beste effect is het aan te raden om bij onze Lasertag Arena op bezoek te komen om zo zorgeloos te kunnen genieten van de veld layout en speciale rook-,licht- en geluidseffecten

Mike Douma
Lees verder
Al enkele jaren is Lasertag een vast onderdeel van onze introductieweek. De leerlingen van onze middelbare school vinden het fantastisch om in onze eigen sporthal de strijd met elkaar aan te gaan. Samen de zaal opbouwen en dan maximaal veel potjes spelen. Het contact leggen en afspraken maken met Marlon en Tessa verloopt erg soepel. De flexibiliteit is altijd in ons voordeel. Kortom Altijd een garantie voor succes bij onze leerlingen en de docenten.
Rieneke Oosting
Lees verder
Al meerdere keren een ontzettend leuke uitje gehad met een klassengroep. Goede communicatie, prettig ontvangst en bovenal zeer vermakelijk voor alle deelnemers. Een absolute aanrader voor diverse groepen!!!​
Eva Hogenbirk
Lees verder
Een paar jaar geleden stuitte ik per ongeluk op dit zeer betaalbare pareltje in de categorie ‘fantastisch mentoruitje’! Goed bereikbaar in Noord-Holland, hapje en drankje erbij voor de kids, je kunt als docent meedoen of niet (zo niet kun je je tijd goed besteden aan gezellig kletsen met je mentorkids), en het is echt megapopulair bij de (middelbare) scholieren. Dus absoluut aan te raden voor iedereen in onderwijsland!!!

Speelwijze

Er worden games gespeeld van +/- 10 minuten per ronde. Hierbij krijgt elke speler meerdere levens. Het team dat het andere team uitschakelt wint.

Bij grote groepen wordt er een toernooi indeling gemaakt. Door ons snelle wissel systeem speelt elke speler meerdere games.

Lasertag in Alkmaar
Schooluitje bij LaserTag Alkmaar

100% Positieve score

De leerlingen leren samenwerken met hun team maatjes om het spel te winnen. Wij hebben veel ervaring opgedaan en van de scholieren een 100% positieve score gekregen!!

Lasertag op Locatie

Lasertag kan ook worden georganiseerd bij jullie eigen school. Dit kan als gymles, klassenuitje, mentoruitje of als docentenuitje. Iedere speler krijgt dan de kans om zich helemaal uit te leven!

Er kan gebruik worden gemaakt van schoolruimtes, zoals bijvoorbeeld gymlokalen en kleedruimtes. Wij hebben al bij veel scholen in de gymzaal een hele gave baan opgezet! Voor meer informatie klik op de knop hieronder.

Lasertag is een tactisch lasergame spel

Lasertag geeft een real game simulatie aan de games van Nu.  Met onze rijke ervaring en gave uitrusting, leveren wij je de beste belevenis. Dit in de coolste indoor Arena nabij het centrum van Alkmaar! 

Lasertag Klassenuitje 60 min.

12
50
p.p.
  • V.a. 60 min. Lasertag programma
  • Tot 18 High-End Lasertag units tegelijk
  • > 18 spelers; episch klassenuitjes toernooi, Extra speeltijd & Prijs voor het winnende team
  • Gave indoor Arena met Licht-, Geluid- en Rookeffecten
  • V.a. 14 spelers, doordeweeks te boeken
  • Bij basisscholen is maatwerk mogelijk

Veelgestelde vragen

Nee, jullie spelen exclusief, dus  alleen met jullie eigen groep in de Lasertag Arena. Hierdoor is er een optimaal teambuildings programma.

Voor groepen vanaf 19 spelers zetten we een toernooi op met teams die strijden voor de overwinning. Het Lasertag programma duurt 90 minuten. En we vragen de spelers om 20 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Bij groepen tot 18 spelers duurt het Lasertag programma 60 minuten. En ook hierbij 20 minuten voor aanvang aanwezig. 

 

We hebben een speciaal tarief voor scholieren/ studenten. De prijs is dan €12,50 per persoon in plaats van het reguliere tarief van €15,50. En 1 mentor of docent mag gratis meespelen.

Dit mag ter plekke d.m.v. pin of contant. Of betaling via factuur, welke we naar de mentor/ docent mailen. Uiteraard kan dit ook rechtstreeks worden gemaild naar de administratie van de school.

Jazeker, ook voor studentenklassen zetten we een leuk Lasertag programma of toernooi op en geldt het speciale kortingstarief van €12,50 per student. En uiteraard  mag ook bij studentenklassen 1 mentor/ docent gratis meespelen.

Jazeker, vanaf groep 7 en 8 is Lasertag een hele leuke ervaring. Voor basisscholen is een ander tariefstelling/ programma mogelijk. Neem voor de mogelijkheden en verdere informatie contact met ons op.  

Helaas niet, net zoals bij veel andere bedrijven. We hebben een catering waar diverse soorten lekkere koele (fris)drankjes en kleine snacks (chips, mars, koek etc. verkrijgbaar zijn.

Een uitzondering maken we voor eigen waterflesjes. Uiteraard maken we ook een uitzondering voor mensen met allergieën zoals glutenallergie etc.

 

Het Lasertaggen is lekker intensief. Het advies is daarom om luchtige/ sportieve kleding te dragen en schoenen met goed profiel. Dus geen dikke sweaters en naaldhakken.

Ja, we kunnen ook een gaaf Lasertag programma op jullie eigen Locatie op school organiseren. Bijvoorbeeld in de gymzaal. Daar creëren we dan een gave Arena met gymattributen en aanwezige obstakels, eventueel aangevuld met obstakels die wij meenemen. Neem contact op voor de mogelijkheden of voor meer info.  

“Altijd goed materiaal en alles top verzorgt”

Op locatie Huygens College, altijd goed materiaal en alles top verzorgt. Goed personeel en onze leerlingen op school zijn laaiend enthousiast.
Arjan Tiebie

Contactgegevens