Ga naar de inhoud

Lasergamen op eigen locatie: Breng de strijd naar jouw terrein!

Ervaar de spanning van lasergamen op eigen locatie met ons speciale Lasertag-arrangement. Wij creëren een meeslepende en competitieve ervaring die je nooit zult vergeten, waar je ook bent.

Jaar Ervaring
1 +
Verschillende locaties
1 +
Diverse Steden & Dorpen
1 +
Lasergamen op Locatie
Lasergamen op eigen locatie

Wij komen naar jullie toe!

Lasertag is een super gave activiteit om te spelen in bijvoorbeeld: gymzalen, scholen, bedrijfsruimtes, kantoren, supermarkten en bij mooi weer op buitenterrein. Wij noemen het zo omdat het spel anders gespeeld wordt dan bij de traditionele lasergame.

Lasertag is namelijk een stuk uitdagender, actiever, moeilijker en tactischer doordat bijvoorbeeld de magazijnen tijdens het spelen geregeld bijgeladen moeten worden.

Er worden Lasertag games gespeeld van +/- 8 minuten per ronde, waarbij 2 teams tegen elkaar strijden. Elke speler krijgt meerdere levens. Het team dat het andere team uitschakelt wint. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt er een toernooi schema gemaakt met meerdere teams.

Wij maken gebruik van camo netten en de beschikbare omgeving. Hierdoor kunnen wij vele nieuwe spelvarianten creëren, waardoor het spel steeds uniek en leuk blijft.

Inmiddels zijn wij al op de volgende plaatsen geweest: Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Egmond, Bergen, Broek op Langedijk, Apeldoorn, Arnhem, Beverwijk, Castricum, Schoorl, Schagen, Hoorn, Medemblik en nog veel meer.

Video afspelen over Lasergamen op locatie video
Lasergamen op locatie met apparatuur
Lasergamen op locatie met eigen apparatuur
Mike Douma
Lees verder
Al enkele jaren is Lasertag een vast onderdeel van onze introductieweek. De leerlingen van onze middelbare school vinden het fantastisch om in onze eigen sporthal de strijd met elkaar aan te gaan. Samen de zaal opbouwen en dan maximaal veel potjes spelen. Het contact leggen en afspraken maken met Marlon en Tessa verloopt erg soepel. De flexibiliteit is altijd in ons voordeel. Kortom Altijd een garantie voor succes bij onze leerlingen en de docenten.
Arjan Tiebie
Lees verder
Op locatie Huygens College, altijd goed materiaal en alles top verzorgt. Goed personeel en onze leerlingen op school zijn laaiend enthousiast.

Lasergamen op eigen locatie

Lasertag geeft een real game simulatie aan de games van nu.  Met onze rijke ervaring en gave uitrusting, leveren wij je de beste belevenis.

Lasertag op Locatie Basispakket

450 incl. 21% BTW
  • 90 Min. Lasertag op Locatie programma
  • 16 High-End Lasertag units & score systeem
  • Licht- en geluidseffecten
  • Snelle doorwisselrondes, Battles van 8 min
  • Geschikt voor grote groepen
  • Incl. begeleiding

Extra informatie en opties

Veelgestelde vragen

Om te Lasertaggen is voldoende ruimte nodig, dit moet eigen terrein zijn of met toestemming voor gebruik. Lasertag kan zowel binnen als buiten worden gespeeld.

Geschikte ruimtes kunnen zijn: een gymzaal, sportveld, schoolgebouw, kantoor ruimte, winkel, grote achtertuin etc..

De ruimte moet verder veilig zijn, zoals geen scherpe / uitstekende obstakels bevatten.

Nee, dat is niet nodig. Het mag natuurlijk wel, zolang er nog genoeg zicht is om veilig te kunnen Lasertaggen. Het maakt het spel spannender. Maar Lasertag kan ook prima met daglicht gespeeld worden. Het is een ontzettend gaaf spel, waarbij de spelers sowieso vol actie en competitie tegen elkaar de strijd aan gaan.

Ja, dat is wel het leukst. Met de aanwezige spullen creëren we een leuk speelgebied of speel Arena. Hoe cool is het om jullie eigen werkgebied een keer in te zetten voor een totaal andere activiteit!

Denk bijvoorbeeld aan gymattributen uit de gymzaal, welke gebruikt kunnen worden om een gave Arena te maken, of aan kantoorruimtes met verschillende kamers/ bureaus om achter te schuilen, winkel gangpaden etc.

Als aanvulling hebben wij licht- en geluidsapparatuur mee + een aantal Bunkers om de ruimte indien nodig verder mee aan te kleden.

Ja, voor de beste werking van de apparatuur is 220V benodigd. Voor een lang programma (>90 minuten) hebben we zeker stroom nodig. Voor een programma van maximaal 90 minuten, heeft het in verband met de stabiliteit wel de voorkeur, maar is dit niet noodzakelijk; de apparatuur kan dan op de accu’s draaien.

De apparatuur kan niet goed tegen regen. Bij erg slecht weer (bijv. regen, hagel, sneeuw), dan moet de Lasertag gepauzeerd worden tussen de buien door, of in het slechtste geval worden geannuleerd.

Als Back-up wanneer lasergamen buiten niet mogelijk is vanwege het weer, dan kunnen we in overleg Archery Tag inzetten. Archery Tag is een gaaf en sportief spel, een kruising tussen boogschieten, paintball, en trefbal, maar dan met pijl en boog. Op de pijlen zitten geen scherpe punten, maar een rubberen bal.

“Tijdens ons personeelsfeest verzorgde LaserTag Alkmaar een hele leuke ervaring voor het personeel”

Tijdens ons personeelsfeest verzorgde LaserTag Alkmaar een hele leuke ervaring voor het personeel. Zij kwamen laat in de avond naar ons toe en veranderde onze Foyer in een ware Lasertag arena. Ze hadden allemaal spullen meegenomen waardoor de medewerkers helemaal in de sfeer kwamen: lampen, muziek, smink, obstakels. Als was binnen 20min opgebouwd en aan het einde zo weer opgeruimd. Wij waren heel erg blij met de samenwerking, ons personeel heeft het vandaag de dag nog steeds over deze avond. Ik zou het dan ook iedereen aanbevelen.
Jordi

Contactgegevens