Meteen naar de inhoud

Lasertag vs Lasergame

Lasertag vs Lasergame : wij noemen het lasertag, omdat het spel anders gespeeld wordt dan de traditionele lasergame. Het is namelijk moeilijker en meer tactisch. Dit komt bijvoorbeeld doordat de magazijnen tijdens het spelen geregeld bijgeladen moeten worden. Lasertag is actief en uitdagend.

Bij ons gebruiken we close combat richtmiddelen op de wapens, net zoals in games. Om tegenstanders te raken zijn er sensoren op het wapen en hoofd geplaatst.

lasergame vs lasertag

vs

lasertag vs lasertag

De uitrusting die wij gebruiken, wordt continue verder ontwikkeld

 

Hierdoor kunnen wij het gamegevoel steeds realistischer en sterker maken. Zo wordt er bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van grote  vesten zoals bij lasergame. Hierdoor kunnen de spelers zich veel makkelijker bewegen. Ook krijg je bij ons de modernste wapens waarbij het schietbereik veel groter is.

Lasertag Alkmaar is dan ook als enige in de regio in staat om dé opvolger van lasergame op een unieke wijze over te brengen. Wij zorgen ervoor dat het spel op maat gemaakt is voor elke gelegenheid en organiseren de tofste game uitjes.  

“Erg leuke groepsactiviteit om te doen met bijvoorbeeld een vriendengroep of een werkteam.”

Erg leuke groepsactiviteit om te doen met bijvoorbeeld een vriendengroep of een werkteam. De spanning wordt goed opgebouwd door het donker en game-muziek en door een van de twee teams (die je zelf in kan delen) alvast het veld in te sturen terwijl de ander wacht. Ook maakt de mogelijkheid tot verschillende wapens (te selecteren met een knopje op je nep-wapen) het erg realistisch. Het behalen van een goede killstreak /score zorgt ervoor dat je keuze hebt uit meer wapens en andere voordelen. Zeker een aanrader
Eveline Lek

LASERTAG

VR GAMEN

COMBIDEALS

Contact us

Tel. 072-7202213
info@lasertagalkmaar.nl
Koelmalaan 330, 1812PS Alkmaar

We werken alleen op afspraak / reservering