Ga naar de inhoud

ontdek onze epische Lasertag games

Ervaar de spanning van Next Level Tactisch Lasergamen

Games Played
1
Weapon Types
1
Fun factor​
1 %
Lasertag in Alkmaar
Lasertag Alkmaar

Lasertag is de volgende generatie lasergame

Bij ons krachtige lasertag concept heb je veel bewegingsvrijheid, groter schietbereik, de beste gaming technologie, richtmiddelen en een op maat gemaakte groepsprogramma voor jong en oud.

Maak verschillende teams, kijk of je echt kunt schieten en strijd sportief tegen elkaar om de winst te behalen.

Met verschillende game mogelijkheden voor kinderen, tieners, volwassenen of juist voor de doorgewinterde gamers. Het spel wordt realistisch gemaakt met richtmiddelen, reloaden, meerdere gun types, zoals: SMG, Rifle en Sniper.

De instructeurs passen het spel aan op het niveau van de groep en
creëren de beste belevenis door verschillende geluids-, licht- en
rookeffecten.

Video afspelen over Lasertag Alkmaar
Em Ems
Lees verder
Ook heel leuk voor volwassenen, zelfs leuker dan verwacht! Waren met zn 6en, verschillende rondes gespeeld (2v2v2, 3v3,ffa). Qua prijs ook heel vriendelijk, wat ook maakt dat je dit vaker kan doen (ipv saai bowlen bijvoorbeeld). Thanks en zeker tot een volgende keer.
Quinten Witsiers
Lees verder
Echt leuk om een keer te lasertaggen. Zeker dat je je wapentype kan veranderen en dat je actiever bezig bent dan bij lasergamen. Is dus zeker een aanrader.
Mark Sneijder
Lees verder
Beetje verstopt op een industrieterrein, maar eenmaal binnen verbaas je je over de ruimte. Met een groep ruim een uur gespeeld. Gezellig en kundig personeel (dank je Myrthe en Maarten voor de ervaring!). Omdat het wat rustig was hebben we ook de VR ruimte mogen zien. Wow dit is zeker niet te vergelijken met de doorsnee VR experience. Super apparatuur en leuke games. Dit staat met stip op 1 op onze To do lijst!

Lasertag is een tactisch lasergame spel

Lasertag geeft een real game simulatie aan de games van Nu.  Met onze rijke ervaring en gave uitrusting, leveren wij je de beste belevenis. Dit in de coolste indoor Arena nabij het centrum van Alkmaar! 

Lasertag Combat 60 minuten

17
50
p.p.
 • 60 Min. Lasertag programma
 • 4 Lasergame Battles
 • Tot 18 High-End Laser units tegelijk
 • Extra speeltijd groepen > 18 spelers
 • V.a. 4 spelers te boeken, ≥8 privé
 • Leeftijd v.a. 6 jaar

Lasertag Combat 90 minuten

22
50
p.p.
 • 90 Min. Lasertag programma
 • 6 Lasergame Battles
 • Tot 18 High-End Laser units tegelijk
 • Extra speelvarianten
 • V.a. 8 spelers te boeken, privé
 • Leeftijd v.a. 6 jaar

Lasertag & VR Combi Pakket

32
50
p.p.
 • Lasertag – pauze – VR Tower Tag
 • Lasertag 4 Battles/ VR 4 à 6 rondes
 • High-End uitrusting
 • Compleet gaming programma
 • V.a. 4 spelers te boeken, ≥8 privé
 • Leeftijd v.a. 8 jaar

Veelgestelde vragen

Lasertag werkt met infraroodstralen. Spelers krijgen een lasergun en een hoofdbandje met sensoren. Als je iemand raakt, registreert de unit dit en stuurt de informatie door naar de operatorsoftware op een computer om de scores bij te houden.

Lasertag is actiever en meer tactisch dan het traditionele lasergamen. Zo is er meer interactie tussen de deelnemers. Lasertag is een echte Team activiteit.

Lasertag is geschikt voor jong en oud. Wij passen het spel namelijk aan, aan het niveau van de spelers. We adviseren een minimale leeftijd vanaf 6 jaar i.v.m. het gewicht van de Lasertag Units.

Voor een goede spelbeleving is het aan te bevelen om met minimaal 4 spelers te komen. Hoe groter de groep, des te leuker is de spelbeleving.

Nee, dat is niet erg. Geef tijdens het reserveren het verwachtte aantal spelers op. Graag krijgen  we wel minimaal 1 dag van te voren het juiste aantal spelers door i.v.m. de planning.

Jazeker, Lasertag is heel geschikt om met een grote groep te spelen. Er spelen tot wel 18 spelers tegelijk in de Lasertag Arena. En bij grotere groepen (>18 spelers) zetten we een leuk toernooi op met meerdere teams die tegen elkaar strijden voor de overwinning. Er komt dan extra speeltijd bij. We hebben al veel grote groepen begeleid, zoals klassenuitjes, bedrijfsuitjes en sportclub evenementen.

Ja, wij werken uitsluitend op afspraak / reservering. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we beschikbaarheid hebben en je de best mogelijke service kunnen bieden. Je kunt eenvoudig een reservering maken via onze website of telefoon.

We hebben een kleine catering; er is volop keuze om een lekker drankje te bestellen en kleine snacks, zoals chips, mars, snoep en koek.

Voor Kinderfeestjes werken we samen met McDonald’s. Een combinatiefeestje Lasertag & Happy Meals eten, is via de website van McDonald’s Alkmaar te reserveren.

Bittergarnituur is verkrijgbaar. Omdat we hiermee samenwerken met een cateraar, moet dit wel van te voren besteld/ aangevraagd worden.

Lasertag Alkmaar ligt op een steenworp afstand van McDonald’s en KFC. En is gevestigd nabij het gezellige centrum van Alkmaar, met vele leuke restaurants/ bars.  

Voor grotere groepen (>20 personen), zoals voor bedrijfsfeesten/ vrijgezellenfeesten  kan op aanvraag licht alcoholische consumpties (bier/ wijn) worden geregeld.

Lasertag is vrij intensief. We raden je dan ook aan om luchtige kleding  en schoenen te dragen met een goed profiel zoals  sportschoenen.

Ja, bij ons kun je pinnen.

Ja, er zijn voldoende gratis parkeerplekken. Let wel op met oversteken bij de drukke weg.

Dat mag, maar hoeft niet. Tijdens het online reserveren kun je direct betalen d.m.v. iDeal of credit card. Maar je kunt nadat je op “Bevestigen” hebt geklikt, in de laatste stap bij betaalwijze nog kiezen voor de optie “Betaal op Locatie”.

“Erg leuke groepsactiviteit om te doen met bijvoorbeeld een vriendengroep of een werkteam.”

Erg leuke groepsactiviteit om te doen met bijvoorbeeld een vriendengroep of een werkteam. De spanning wordt goed opgebouwd door het donker en game-muziek en door een van de twee teams (die je zelf in kan delen) alvast het veld in te sturen terwijl de ander wacht. Ook maakt de mogelijkheid tot verschillende wapens (te selecteren met een knopje op je nep-wapen) het erg realistisch. Het behalen van een goede killstreak /score zorgt ervoor dat je keuze hebt uit meer wapens en andere voordelen. Zeker een aanrader
Eveline Lek

Contactgegevens