Ga naar de inhoud

Over Lasertag Alkmaar

Sinds 2008 zijn we begonnen als paintball team vanuit Alkmaar. Als team maakten we een enorme groei door en op een gegeven moment was paintball een uit de hand gelopen hobby geworden. We wilden graag een eigen veld om te trainen en te spelen. Hierin hebben we een hoop tijd en energie gestoken, en uiteindelijk is ons eigen veld er gekomen!

In 2010 zijn we naast het aanbieden van paintball aan sporters, begonnen met het organiseren van paintball activiteiten voor mensen die een keer het paintball gevoel willen ervaren, zoals gezellige vrijgezellen feesten en bedrijfsuitjes. Veel enthousiaste reacties volgden, waardoor we nog meer gedreven raakten om hiermee verder te gaan.

4.7 beoordeling van 175+ Google Reviews

Lisanne
Lees verder
Wij hebben afgelopen zondag ons bedrijfsuitje daar gehad. Het is zeker een aanrader . We hebben het heel leuk gehad met Lasertag en met de vr.
Olivier Beijer
Lees verder
Nu al twee keer een hele leuke ervaring gehad. Het personeel was vriendelijk en legde de regels kort maar krachtig uit. Het was een hele gezellige dag om niet zomaar te vergeten.
Jelle Groot
Lees verder
Top avondje hier gehad. Je kan veel potjes doen. In teams en een potje free for all. Het is leuker lasergamen, omdat je bij lasertag ook moet bijladen en echt goed moet richten. De hal waar je lasergamet is ook prima. Alleen jammer genoeg geen bovenverdieping of doolhof. Maar aardige man die ons begeleidde. Kortom gewoon top. Ik denk dat ik nog wel een keer kom met mijn vrienden, als zij dat ook willen 😉

Lasertag Alkmaar is een familie & vriendenbedrijf

In 2011 zijn we naast paintball ook Lasertag gaan organiseren. Vele Lasertag groepen hebben we mogen begeleiden, van kinderfeesten, klassenuitjes, bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten.

Na de sluiting van de voormalige DFS voetbalvelden, in mei 2015, hebben we ons volledig gericht op onze activiteit Lasertag. Inmiddels hebben we bij onze mooie indoor Arena al honderden groepen mogen vermaken, gevolgd door vele enthousiaste reacties over ons krachtige Lasertag concept.

Dit gaf ons de drive om onze diensten uit te breiden, en wel met Virtual Reality (VR). Naast Lasertag, werd ook onze activiteit VR super enthousiast gereageerd, waardoor we vol vertrouwen willen doorgaan met ons concept. En zo is Lasertag & VR Alkmaar ontstaan.

Lasertag & VR Alkmaar is een familie en vrienden bedrijf, welke door veel steun, inzet en toewijding tracht om nog vele mensen een actievolle en fantastische tijd te laten beleven!

Lasertag Alkmaar is trots sponser van:

Een eigen plek voor de Alkmaarse veteranen. ’Kameraadschap is voor ons een groot goed’.

De stichting helpt veteranen bij elkaar te brengen en zorgt voor herkenning en betrokkenheid. Bezoek voor meer informatie: www.stichtingveteranalkmaar.nl.

De veteraan speelt gratis op vertoon van de Veteranenpas

 

Veteranen Alkmaar​

Karate funakoshi bestaat al jaren en is een begrip in Alkmaar met Johan als een legende.

Deze mooie sportieve sport wordt gesponsord door Lasertag Alkmaar. Voor meer informatie bezoek: www.funakoshi.nl

Karate Funakoshi​

Contactgegevens