Skip to content

Let the game begin

Lasertag

LASERGAME IN EEN NIEUWE VORM 

Bij ons krachtige lasertag concept, heb je veel bewegingsvrijheid, groot schietbereik, richtmiddelen en een op maat gemaakt groepsprogramma voor jong en oud. Ontzettend leuk voor uitjes in Alkmaar, zoals kinderfeesten, vriendenuitjes en familiefeesten.   

Virtual reality

Uitje in Alkmaar? Stap in de wereld van VR, een unieke belevenis waar alles mogelijk is. Door middel van vr brillen beleef je hoe het voelt om zelf onderdeel van een game te zijn. Doe bijvoorbeeld samen een VR groepsknuffel of versla met elkaar de gezamenlijke vijand. Ontdek nu de mogelijkheden!

 

Lasertag Op locatie

Ben je op zoek naar een actief uitje in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar? Geen enkel probleem! Wij verzorgen lasertag evenementen op jullie eigen locatie, zoals sportevenementen, maar ook evenementen op scholen of bij bedrijven.

KIES EEN VAN DE ACTIVITEITEN

 

Actief uitje in Alkmaar of wat te doen in Alkmaar bij regen?

MET LASERTAG OF VR GAMING, OF EEN COMBINATIE PROGRAMMA VAN ZOWEL LASERTAG ALS VR ACTIVEITEN! 

GOED TE BEREIKEN INDOOR ARENA VAN RUIM 1000m2 NABIJ HET CENTRUM VAN ALKMAAR!

LASERTAG

VR GAMEN

COMBIDEALS

Lasergame in een nieuwe vorm & de beste VR ervaring

GAMES ZIJN STEEDS POPULAIRDER EN WORDEN VAKER GESPEELD. DAAR GROEIEN WIJ IN MEE! 
Wil je met je groep een spannend en actief uitje in Alkmaar ervaren, dan kun je zeker bij ons gespecialiseerde bedrijf terecht. Onze crew laat de gezelligheid en de sportieve kant zien van Lasertag en Virtual Reality gaming.

“Beetje verstopt op een industrieterrein, maar eenmaal binnen verbaas je je over de ruimte.”

Met een groep ruim een uur gespeeld. Gezellig en kundig personeel (dank je Myrthe en Sander voor de ervaring!). Omdat het wat rustig was hebben we ook de VR ruimte mogen zien. Wow dit is zeker niet te vergelijken met de doorsnee VR experience. Super apparatuur en leuke games. Dit staat met stip op 1 op onze To do lijst!
Mark Sneijer