Ga naar de inhoud

Verken het onvergetelijke universum van Virtual Reality bij VR Alkmaar!

Stap binnen en laat je meeslepen in een magisch avontuur. Of je nu samen bent met vrienden of familie, met collega’s een teamuitje plant of het onvergetelijke kinderfeestje wilt organiseren: VR Alkmaar biedt een fantastische ervaring voor iedereen.

VR Gamers
1 +
jaar VR Experience
1 +
Rounds
1 +

Betreed de virtuele realiteit

VR staat voor Virtual Reality oftewel schijnwerkelijkheid. Door middel van VR Brillen kom je in deze schijnervaring terecht. Het voelt echt aan, omdat waar je ook kijkt en beweegt, de digitale wereld mee beweegt. Dat maakt dat je midden in een spel zit, in plaats van dat je naar een beeldscherm kijkt.

Bij VR is het belangrijk dat je de beste spellen aanbiedt. Bij VR Alkmaar kijken we daarnaast naar een goede balans tussen de kwaliteit van de VR Units, moeilijkheidsgraad en de beste game beleving.

Towertag VR lasertag Alkmaar

Tower Tag VR: Level up met VR e-sports

Beleef onze nieuwe Main VR Game, Tower Tag! Het wereldwijde E-sports fenomeen, waarbij teams tegen elkaar strijden in een virtual reality Lasergame battle.

Je beweegt door de virtuele arena door van toren naar toren te springen. Ondertussen werk je samen met je teamgenoten om de tegenstanders uit te schakelen. Uitgerust met een VR laser gun en VR-headset zoek je dekking achter de torens. Je gebruikt de VR gun om op je tegenstanders te schieten en de controle over omliggende torens over te nemen.

Bij Tower Tag gaat het dus om beweging, positionering, goed schieten en ontwijken. Door middel van het veroveren van torens kun je snel door de arena navigeren en aanvals- of ontsnappingsroutes plannen. Pas op dat je tegenstanders niet teveel torens overnemen, anders zul je moeite hebben om je te verplaatsen!

Je scoort punten zodra je de tegenstander raakt of als het andere team is uitgeschakeld. Het springen van toren naar toren kan je hierbij een voordeel geven. Tower Tag wordt gespeeld met teams van 2 vs 2 of 3 vs 3 in verschillende arena’s met veel uitdaging. En bij meer spelers wordt er gerouleerd.

Tower Tag VR Bij Lasertag Alkmaar
Video afspelen over Tower Tag VR Bij Lasertag Alkmaar

Aan de Kook met Cook'd Up!

Aan de Kook met Cook'd Up!​
Video afspelen over CookdUp bij Lasertag Alkmaar VR

Beleef de hilarische VR Game Cook’d Up. Een echt team-building spel. Met meerdere koks in de virtuele keuken is het gegarandeerd chaos! Werk samen om de meest heerlijke hamburgers te maken.

Of maak er juist een rommeltje van. Maar let op, want voor je het weet staan de hongerige klanten ongeduldig bij de toonbank. Goed teamwork is nodig om boze klanten te voorkomen.

Er spelen bij deze VR Game 4 spelers tegelijk. En bij meer spelers wordt er gerouleerd.

Wat zeggen anderen?

Em Ems
Lees verder
Ook heel leuk voor volwassenen, zelfs leuker dan verwacht! Waren met zn 6en, verschillende rondes gespeeld (2v2v2, 3v3,ffa). Qua prijs ook heel vriendelijk, wat ook maakt dat je dit vaker kan doen (ipv saai bowlen bijvoorbeeld). Thanks en zeker tot een volgende keer.
Mark Sneijder
Lees verder
Beetje verstopt op een industrieterrein, maar eenmaal binnen verbaas je je over de ruimte. Met een groep ruim een uur gespeeld. Gezellig en kundig personeel (dank je Myrthe en Maarten voor de ervaring!). Omdat het wat rustig was hebben we ook de VR ruimte mogen zien. Wow dit is zeker niet te vergelijken met de doorsnee VR experience. Super apparatuur en leuke games. Dit staat met stip op 1 op onze To do lijst!
Jessica van der Velden
Lees verder
Vandaag het kinderfeestje gevierd van mijn zoon die 10 jaar is geworden. Heel vriendelijk ontvangen. Het was een groot succes. De jongens hebben eerst een paar potjes lasertag gedaan en daarna diverse VR activiteiten. Ontzetten leuk voor jong en oud. Een aanrader.

Waar dromen digitale realiteit worden​

Bij VR Alkmaar combineren we passie met technologie om jou een meeslepende virtual reality ervaring te bieden. Ga verder dan traditionele games en betreed een wereld waar alles mogelijk is. En dat allemaal op een steenworp afstand van het centrum van Alkmaar!

VR Tower Tag 60 min.

17
50
p.p.
 • +/- 40 Min. VR ervaring p.p.
 • 4 à 6 Epische rondes
 • 6x High-End VR Uitrustig
 • Fun to play, fun to watch
 • V.a. 3 spelers te boeken, ≥6 privé
 • Leeftijd v.a. 8 jaar

VR Keuken Cook’d Up 60 min.

120 totaal prijs
 • 60 Min. VR ervaring privé groep
 • Advies 6-14 'koks'
 • Meerdere hilarische rondes
 • 4x High-End VR Uitrusting
 • Fun to play, fun to watch
 • Leeftijd vanaf 8 jaar

Lasertag & VR Combi pakket​

32
50
p.p.
 • Lasertag – pauze – VR Tower Tag
 • Lasertag 4 Battles/ VR 4 à 6 rondes
 • High-End uitrusting
 • Compleet gaming programma
 • V.a. 4 spelers te boeken, ≥8 privé
 • Leeftijd v.a. 8 jaar

Veelgestelde vragen

Bij VR, Virtual Reality, gaat het vrij vertaald om “Schijnwerkelijkheid” of “Virtuele Werkelijkheid”. Deze Virtuele werkelijkheid wordt op zo’n manier aan de gebruiker getoond dat dit aanvoelt als de échte werkelijkheid. D.m.v. VR Brillen stap je in een totaal andere wereld en in onze gezellige VR Room kan je samen met je teamgenoten deze wondere wereld van Virtual Reality ontdekken en spannende avonturen beleven

VR Gaming is geschikt voor jong (vanaf 8 jaar) en oud. Wij adviseren een minimum leeftijd van 8 jaar i.v.m. de grootte van de VR Brillen en i.v.m. de moeilijkheidsgraad van het spel.

De VR Game Towertag heeft meerdere moeilijkheidsgraden, waardoor het goed te spelen is voor de jongere gamers, maar ook voldoende strategische en tactische uitdaging biedt voor de oudere spelers.

En onze andere VR Game Cook’d Up is een gezellig team- of familiespel, om even (chaotisch) los te gaan in de keuken en samen te werken.

Bij Towertag spelen er tot wel 6 spelers tegelijk in de VR Arena. Bij grotere groepen, wordt er gerouleerd d.m.v. snelle doorwisselrondes. Cook’d Up wordt gespeeld met max. 4 spelers tegelijk. Bij grotere groepen wordt er gerouleerd.

De toeschouwers kunnen onder het genot van een drankje gezellig meekijken d.m.v. de unieke live-uitzendfunctie en de game Actie van hun teamgenoten volgen.

Over het algemeen hebben VR Brillen genoeg ruimte tussen de lenzen en het hoofd, waardoor ook brildragers de headsets kunnen gebruiken. Dit geldt niet voor hele grote brillen. Soms is het spelen zonder bril ook goed mogelijk. Je kunt uitproberen wat het beste werkt.

Onze Main game is Towertag, het wereldwijde E-sports fenomeen, waarbij teams tegen elkaar strijden in een Virtuele Lasergame Arena.

Naast de main game, kun je ook reserveren voor Cook’d Up; een  team spel waarbij 4 koks in de keuken samenwerken om hamburgers te bakken; gezelligheid en chaos gegarandeerd!

De spellen die wij aanbieden en de VR Brillen zijn zo goed ontwikkelt dat de kans hierop minimaal is.

Dat mag, maar hoeft niet. Tijdens het online reserveren kun je direct betalen d.m.v. iDeal of credit card. Maar je kunt nadat je op “Bevestigen” hebt geklikt, in de laatste stap bij betaalwijze nog kiezen voor de optie “Betaal op Locatie”.

“was super geweldig en is zeker een aanrader”

We zijn er vandaag bij Marlon en zijn team geweest voor lasergamen en VR'en i.v.m. een verjaardagsfeest. Het was super geweldig en is zeker een aanrader. De sfeer is mooi persoonlijk en wij werden heel goed en zeer vriendelijk begleid. Lasertag Alkmaar Bedankt voor de zeer geslaagde dag.
Martin

Contactgegevens