FAQ

Meest gestelde vragen

CORONA  maatregelen

I.v.m. het Corona virus volgen we bij Lasertag & VR Alkmaar de adviezen en maatregelen van het RIVM. Om al het mogelijke te doen ter voorkoming van overlast door het Corona virus, nemen we een aantal (tijdelijke) maatregelen. Hieronder lichten we deze toe.

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden

Bij ons is geen QR code en geen test- of vaccinatiebewijs nodig.

 

Wij vallen onder spellocaties. Hier is nog geen corona toegangsbewijs nodig. Wel moet volgens de laatste covid maatregelen vanuit de Overheid, weer een mondkapje gedragen worden bij binnenkomst en bij verplaatsing binnen het pand. Tijdens het Lasertaggen/ VR hoeft het mondkapje niet op.

I.v.m. het Corona virus volgen we bij Lasertag & VR Alkmaar de adviezen en maatregelen van het RIVM. Om al het mogelijke te doen ter voorkoming van overlast door het Corona virus, nemen we een aantal (tijdelijke) maatregelen. Hieronder lichten we deze toe.

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden

 LASERTAG EN VR WORDT GESPEELD IN KLEINE GESLOTEN GROEPEN 

Lasertag Corona maatregelen masker wordt in kleine groepen (4 tot 14 spelers) in de Arena gespeeld. Voor dergelijke groepen zijn door het RIVM dan ook geen beperkende adviezen gegeven. We werken met gesloten groepen vanaf 4 spelers, dus je speelt gezellig met je eigen groep. 

Virtual Reality wordt in kleine gesloten groepen in de VR Room gespeeld. Dit is mogelijk vanaf 3 spelers.

Er mogen max. 30 personen aanwezig zijn in het pand, exclusief crew.

GEZONDE ONTSPANNING IN GECONTROLEERDE OMGEVING

Lasertag en VR zijn juist hele goede activiteiten om in onze gecontroleerde omgeving te doen. Ontspanning helpt het lichaam en geest actief en gezond te houden.

ALS JE VERKOUDHEID-/GRIEPSYMPTOMEN HEBT?

We vragen van onze klanten en van onze instructeurs als je verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid of verhoging van meer dan 38,0 graden Celsius hebt, thuis te blijven, en thuis te blijven als je onlangs contact hebt gehad met een patiënt met het Corona virus.

1,5 METER AFSTAND BIJ LASERTAG EN VR

Er moet in het gehele pand 1,5 meter afstand tussen personen worden gehouden, met uitzondering van gezinnen uit hetzelfde huishouden en kinderen van 12 jaar en jonger. Ook tijdens de Lasertag en VR activiteiten wordt de 1,5 meter afstand gehanteerd. Dit voldoet volledig aan de voorzorgsmaatregelen gesteld door het RIVM. 

DESINFECTIEMIDDELEN & GEREINIGDE UITRUSTING

Bij Lasertag & VR Alkmaar zijn voldoende desinfecterende middelen beschikbaar om handen te reinigen en voor de uitrustingen, zoals de Lasertag units en VR brillen. Deze uitrustingen worden na afloop van elk gebruik schoongemaakt.

VRAGEN

Natuurlijk kun je met al je vragen bij ons terecht en stellen we je graag gerust in deze bewogen tijd.

Tot slot; met deze aanpassingen en goede begeleiding willen we vooral veel GAME plezier en een leuke ervaring bieden aan onze klanten en dat zullen we zoals altijd trouw blijven doen!

Marlon Meereboer

Alkmaar 05-06-2020

Bij Lasertag en VR is vrij intensief, dus het is aan te bevelen om luchtige kleding( donker sport kleding) en schoenen met goed profiel te dragen zoals sportschoenen 

Ja, bij ons kun je pinnen

Ja, er zijn voldoende gratis parkeerplekken. Let wel op met oversteken bij de drukke weg.

Ervaar het nu

Lasertag is geschikt voor elke groep

FAQ

Meest gestelde vragen

Lasertag is actiever en meer tactisch dan het traditionele lasergamen, zo is er meer interactie tussen de deelnemers. Lasertag is een echte team activiteit. Meer info over het verschil is terug te vinden bij lasertag vs lasergame

De Lasertag Arena is ongeveer 900m2, met heel veel verschillende dekkingen.

De VR Room is ongeveer 400m2, met High End technology. 

Er is ook nog een gezellige ontspanningsruimte, waar ouders/ begeleiders kunnen relaxen of om even na te zitten na afloop van het Lasertag of VR feestje.

Lasertag is geschikt voor jong en oud. We adviseren een minimale leeftijd van 6 jaar.

Voor VR adviseren we een minimale leeftijd van 8 jaar.

Voor de beste Lasertag spelbeleving is het aan te raden om met minimaal 4 spelers te komen.

Bij VR is het aan te bevelen om met minimaal 3 spelers VR te beleven. 

Bij VR oftewel Virtual Reality gaat het, vrij vertaald om “Schijnwerkelijkheid” of “Virtuele Werkelijkheid”. Deze Virtuele werkelijkheid wordt op zo een manier aan de gebruiker getoond dat dit aanvoelt als de werkelijkheid.

Wat is er leuk aan VR?

Je weet het eigenlijk pas als je het zelf ervaart. Bij onze gezellige VR Room kunnen mensen samen de wondere wereld van Virtual Reality ontdekken en spannende avonturen beleven.

We hebben een kleine catering; jullie kunnen bij ons wat lekkers te drinken bestellen en kleine snacks, zoals chips, snoep, chocolade repen en koek.

Voor de ouders/ begeleiders is koffie en thee verkrijgbaar.

We schenken geen alcohol.

Kinderfeestje met eten? Lasertag & VR Alkmaar ligt op een steenworp afstand van McDonalds en KFC.

Ook kunnen jullie kiezen voor het Lasertag-McDonalds combinatiepakket te boeken via de website van McDonalds. Let op; i.v.m. Corona maatregelen is dit combinatiepakket tijdelijk niet te boeken.

Ervaar het nu

VR is geschikt voor elke groep