Meteen naar de inhoud
Home » Woooww het was koud buiten, Lasertag Toernooi 2018

Woooww het was koud buiten, Lasertag Toernooi 2018

Het Lasertag Toernooi 2018 was een groot succes! Het was een goed georganiseerde vriendschappelijke wedstrijd, mede dankzij de Lasertag crew die vrijwillig en met veel inzet gezorgd hebben voor een geslaagde dag. Onder andere door begeleiding te geven aan de teams of door mee te spelen met hun eigen team. De regel was maximaal 1 Lasertag instructeur per team.

Er waren uiteindelijk 10 teams, welke in 2 poules de strijd tegen elkaar aan gingen, met als slot een spannende finale ronde. Het winnende team was team Knudde uit Egmond. Zij hadden alles gewonnen.

Deze mannen hadden geen instructeur in het team, maar zijn klanten die regelmatig een avondje komen Lasertaggen met vrienden. En dat zij zo goed hebben samengewerkt, daar zijn wij als Lasertag Alkmaar erg trots op.

De bijna kampioen, met nog geen 10 punten verschil, was team Industructable, een vrouwen team die goed gestreden had in de finale ronde, onder leiding van onze vrouwelijke instructeur Myrthe.

De derde plek ging trots naar team Navy Seals, waarbij Marlon onze oude doorgewinterde instructeur met jonge snelle brandweer zonen, het de andere teams erg lastig hadden gemaakt. Deze krijgers zijn zeker geduchte tegenstanders voor de volgende keer.

Er was lekker eten, mensen hebben kennis gemaakt met de VR set en het toernooi schema verliep super dankzij onze stagiaire Debby, die een examen opdracht had voor haar opleiding Sport en Bewegen. En ze is geslaagd! Kortom het was een erg gezellige dag, voor elk team, ervaren of onervaren. Goed geregeld!

Deze wedstrijd ervaring nemen we weer mee voor onze klanten, zodat ook zij een spannende vriendschappelijke competitie kunnen beleven bij Lasertag Alkmaar!